On Fleek

Chop Chop

DSC06526

Hej sweeites!

Idag har jeg været en tur hos frisøren og få klippet spidserne. Jeg skal til konfirmation på fredag, så det at det var godt nok også at have håret ‘on point’ nu når jeg ordnede øjenbyrnene i går. Eftersom jeg stadig er forholdvis ny i Herning og ikke kunne nå at komme tilbage til Rds., så måtte jeg hører mig ad hos en fra min klasse, som kommer her fra Herning, om hun havde et sted hun kunne anbefale. Hun anbefalte Hair By Luise (som jeg egentligt cykler forbi hver dag til skole, og det ser fint og lækkert ud derinde) så jeg besluttede mig for at prøve dem af. Jeg blev rigtig glad og tilfreds med resultatet og så havde de studierabat, så det blev til en overkommelig pris – det er noget jeg kan li’ 🙂 Rigtig god torsdag til jer alle.

Frederikke

DSC06537

Screen Shot 2016-01-25 at 18.14.25

English: Hello sweeties! I’ve been to the hairdresser today. I’m going to an confirmation on Friday and I though now my eyebrows is on fleek the hair should be too. I’m still new i Herning and don’t know any good hairdressers, so i asked a girl in my class to see if she could recommend, and she said Hair By Luise, so I thought, why not and went for it. I’m really happy about the outcome and the have student discount, and I like that! Have a good Thursday! Frederikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On Fleek