White Sandals

Op & Ned

Den seneste uge har bragt mange smil på utrolig mange mennesker læber. Det har været i uge hvor der er blevet fejret, skålet, grin, grædt og skålet noget mere. I går blev en af mine dejligeste veninder fejret. Det var super hyggeligt – Tapas og godt selvskab, det kalder jeg en god cocktail!
Igen stort tillykke med huen Camilla – jeg er stolt af dig!

DSC01006

DSC01008

DSC01012

DSC01017

Det har været en uge hvor studenterne er blevet fejret og det har skabt en masse godt humør blandt venner og familie samt nede på vores kære diskotek som er ved at lakke mod dens ende. Selvom det er en festlig tid vi er i og studenterne selvfølgelig skal fejres igen i aften så er det for mange af mine venner (kollegaer) også en sørgelig tid. En efter en poster de en opdatering om det er deres sidste vagt. I aften er det min tur til at have min sidste vagt nogensinde på Crazy Daisy Randers. Det har været en fantastisk tid og ville ikke være foruden. Jeg forlader stedet med en masse oplevelser og venskaber for livet – kan ikke sige nok gange tak for alle der har været med til min disko tid til helt igennem fantastisk.
Jeg tager det med et smil og prøver at fokusere på alle de gode ting jeg har fået med i stedet for at tænke på det hele snart er slut.

//Frederikke

DSC01068

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Sandals