By My Valentine

Back In The Game

DSC05810

Weekenden er snart ovre og det har været en utrolig god weekend! Jeg havde første vagt på Crazy Daisy Herning i fredags. Stille og rolig vagt, men utrolig hyggelig! Jeg var også på arbejde lørdag nat, som også var en rigtig god vagt! Jeg er vild med at være bartender, og det er rart at være tilbage i feltet! Jeg slutter denne her weekend af med et smil på læben og jeg glæder mig allerede til næste weekend 🙂 God valentinsdag til jer alle!

Screen Shot 2016-01-25 at 18.14.25

English: The weekend is soon over and it have been an amazing weekend! I had my first shift at Crazy Daisy Herning this Friday. It was nice and slow shift, but so much fun! I was also working Saturday night, witch also was a great shift. I love being a bartender, and it’s nice to be back in the game! I’m finishing this weekend off with a smil and I’m already looking forward to next weekend 🙂 Happy valentines day everybody! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By My Valentine