Chop Chop

I Wouldn’t Mind Wearing…

Screen Shot 2016-04-20 at 22.17.15

1// Here 2// Here 3// Here 4// Here 5// Here 6// Here 7// Here

Hej sweeties!

Jeg skal til konfirmation imorgen. Jeg har godt nok allerede købt en ny kjole, men sad alligevel og drømte om dette overstående outfit. Jeg kunne ikke bestemme mig for hvilken jakke eller sko jeg synes bedst om, men en ting er sikkert at jeg er helt forelsket i den nye Padlock taske fra Gucci, så smuk! Kjolen fra Baum und Pferdgarten er umiddelbart ikke min stil, men synes farven er så fin (selvom jeg ikke benytter mig af en stor farveskala normalt), men i hvertfald glæder jeg mig til at komme til konfirmation og få noget lækkert mad! Det er kanon at have forlænget weekend!

Frederikke

Screen Shot 2016-01-25 at 18.14.25

English: Hello sweeties! I’m going to a confirmation tomorrow and I’ve bought a new dress, but I couldn’t help myself to find a dream outfit I want to wear. I couldn’t decide on one jacket and one pair of shoes, but one thing is certain I’m in love with one of the new Gucci Padlock bags (this one) and the dress from Baum und Pferdgarten isn’t typical my style (because I don’t really wear or buy a lot of colors). I can’t wait for the confirmation and to get some amazing food! It’s so great to have a long weekend. Frederikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chop Chop