About last night

En måned

I dag er det præcist en måned siden jeg kom til Norge og startede mit 5 måneders eventyr. Det er vildt at der allerede er gået en måned. Jeg trives utroligt godt og det jeg er sikker på de næste fire måneder kommer til at gå lige så stærkt! Jeg ser frem til hvad de næste måneder bringer af nye oplevelser samt udfordringer!

I dag er det også fjerde og sidste søndag i advent hvis betyder ikke flere gaver 😉 haha. I dagens pakke var der en hånd creme fra Ole Henriksen! Min mor ved lige hvilke gaver hun skal købe! Håber også hun har gjort et godt arbejde med julegaverne!
Eftersom jeg ikke lavede et opslag fra tredje advent så kan jeg fortælle at gaven var et eyebrow kit fra Rimmel. Mere en godkendt gaver.

Der er begyndt at komme nogen flere mennesker heroppe, hvilket resultere i at vi har mere at lave på arbejdet, som kun er positivt! Fra hun af og frem til april bliver der proppet med mennesker dag ind og dag ud. Jeg glæder mig!
Imorgen (hvis der ikke bliver for travl) skal jeg ud på skiene igen når heg (forhåbenligt) får fri klokken 12.00 og derefter til Lillehammer med Pernille hvor vi skal have købt julegaver til bl.a hinanden! Jeg glæder mig utroligt meget til jul – selvom jeg skal holde en noget mere anderledes jul end hvad jeg er vant til – men hvem siger ikke den ikke også bliver god! Jeg håber i alle har det bra. Det har jeg i hvert fald!

//Frederikke

HandsForwardNEW50mlRimmel Brow This Way Kit 003 Dark Brown

1

  • Mor

    Kære skat
    Det er så dejligt, at du stortrives. Som du i dag beskrev jeres planer for juleaften, skal det nok blive en dejlig aften. ❤️ Og gaverne – jeg er ret sikker på, at de falder i din smag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About last night