Nye negle

T E N

DSC02684

Så er der små ti dage til vi tager afsted. de fleste og vigtigste ting er ved at være købt og jeg føler mig så småt ved at være parat til at tage ud i den store verden. Der er utroligt mange ting der skal forberedes og købes til sådan en stor tur.

Mange spørger mig ofte om jeg er lige så nervøs og spændt som jeg var da jeg tog til Norge i 5 måneder for godt snart 10 måneder siden. Jeg vil sige, at jeg er endnu mere spændt og ekstra nervøs den her gang, selvom det er kortere tid. Det er bare en helt anden slags rejse. Jeg har ikke et hjem, bekendte eller et arbejde at komme op til. Denne her gang er det på helt egen hånd. Vi rejser heller ikke med nogen gruppe som mange andre backpackere vælger at gøre. Vi har valgt at rejse alene og klare tingene selv, hvilket jeg tror bliver en stor udfordring, men også utroligt lærerigt. Da jeg tog det Norge var det heller ikke så slemt, da det “bare var lige oppe over” lille Danmark. Denne her gang skal vi hele vejen om på den anden side at kloden, hvilket skrammer mig lidt, men det synes jeg bare er fedt! Jeg elsker at rejse og alle de oplevelser og udfordringer der nu må følge med. Jeg håber i vil følge med på bloggen når rejsen kommer ordenligt i gang d.20 september! 🙂

Tak fordi du kiggede med
//Frederikke

follow-me-on-bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye negle