New year, new times

Interior Inspiration

Screen Shot 2016-01-19 at 21.31.04

Jeg tilbringer min onsdag herhjemme, hvor jeg går og prøver at få pakket. Heldigvis for overspringshandlinger! De førte til blandet andet lidt søgen på nettet efter nye ønsker til den nye lejlighed. Trods af den er lille og penge ikke er noget jeg har oceaner af så er det alligevel rart at drømme og have nogle ønsker i kikkerten. Jeg har forelsket mig i lampen fra Verner Panton og kan allerede forstille mig hvor den skulle hænge, men prisen er ikke ligefrem venlig.. Sengebordet fra Montana er simpelt og tidsløs. Jeg står pt og mangler et så det ville ikke være et dårligt forslag. Mon nogle af tingene ender i den nye lejliged? Man har vel lov at drømme.

 

English: I’m spending my Wednesday at home trying to pack up my room. Thank God for procrastinations. I looked for new stuff to the new apartment online. Despite it’s small and I don’t have endless amount of money, it’s nice to dream about new stuff. I’ve fallen in love with the lamp from Verner Panton and I already know where It should hang, but it’s a bit expensive. The bedside table from Montana is simple and timeless. I’m missing one at the moment and it’s would be a bad suggestion. I wonder if some of the things is ending up in my new apartment? You’re allowed to dream right.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New year, new times