Afternoon Coffee

What I Did This weekend…

IMG_6328

Hello darlings

Jeg har haft en skøn weekend. Den stod blandt andet på et lille smut til rds., arbejde på restauranten, arbejde på daisy, se en håndbold kamp i Ikast og bedst af det hele brugte jeg stor del af weekenden med Morten ! Jeg var ude og se fodbold i Ikast hvor FCM (F.C Midtjylland) spillede mod Bukarest. Første del af kampen var spændende, men Bukarest vandt desværre stort.. Men det var hyggeligt at være afsted med nogle af TEKO tøserne! Synes den her weekend er gået så hurtig, men det er godt nok at være i skole idag, da vi tager hul på noget nyt og spændende!
Ha’ en dejlig mandag!

Screen Shot 2016-01-25 at 18.14.25

English: Hello darlings
I’ve had a lovely weekend. I went home to rds., worked at the restaurent and at daisy, watched a handball game, and possibly the best part was spending a lot of time with Morten!  I was out watch handball in Ikast where FCM (F.C Midtjylland) played against Bukarest. The first part of the match was exciting, but Bukarest won big.. I was with some girls from TEKO and we had a good trip to Ikast. I feel this weekend just started, but it’s okay to go back to school because we’re starting something new and exciting up.
Have a great monday!

IMG_6323

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afternoon Coffee