Pink Roses

Marts Wanties

 

Screen Shot 2016-03-14 at 23.24.03

1// Here 2// Here 3// Here 4// Here 5// Here 6// Here 7// Here

Hello darlings

Her er mine marts favoritter som jeg drømme om vil blive tilføjet til den ellers allerede eksisterende sorte garderobe. Jeg har vild med sort og jeg synes faktisk ikke jeg har nok af det. Jeg er specielt vild med læder jakken fra Soaked (også fordi jeg ikke ejer en rigtig læderjakke) hvilket synes jeg er et must-have! Skoene kan jeg heller ikke andet en dåne over og de er vilde, men slap af de er fede! Nu når der snart kommer lidt penge på kontoen i form af feriepenge og penge tilbage i skat, kan det være nogle af tingene ender i indkøbskurven? hvem ved.. Jeg håber i alle får en god uge!

Frederikke

Screen Shot 2016-01-25 at 18.14.25

English: Here is my March favorits and I would be so happy if they got added to my already black wardrobe. I love black but I actually don’t think I have enough of it. I obsessed with the leader jacket from Soaked (also because I don’t own a leader jacket) witch I think is a must-have! There will be money in the bank shortly because of holiday pay and money back in tax, so maybe some of the items will end up at my house? who knows.. I hope you’ll have a nice week! Frederikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Roses