I Wouldn't Mind Wearing...

Back To Reality

FullSizeRender(3)

Hej sweeties!

Så er ferien slut (eller for mange sluttede den i går, men jeg har været så heldig at have en ekstra fridag i går- hurra)! Jeg har virkeligt fået nydt ferien fuldt ud. Den er blevet brugt på arbejde på Daisy og Ravello, været på ‘mini’-ferie hjemme i Rds. sammen med Morten hvor der også blev tid til at ses med nogle veninder og så ellers bare fået slappet godt og grundigt af til skolen eller arbejdet starter igen. Håber også i har nydt ferien og er klar og veloplagt til at skulle igang med hverdagen igen!

Frederikke

Screen Shot 2016-01-25 at 18.14.25

English: Hello sweeties! The Easter holiday is over (for a lot of people it ended yesterday, but I was so lucky because I had a extra day off yesterday – hurra) I have enjoyed the holiday to the fullest! I’ve been working at Daisy and Ravello, been on a ‘mini’-holiday in Randers with Morten, where I also got the see some friends and just relaxed so I’m ready for school again. I hope you have enjoyed your holiday as well and you’re ready to get back to reality. Frederikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Wouldn't Mind Wearing...