Up all night

Min (sidste) weekend

Jeg kan kigge tilbage på en dejlig weekend som også var min sidste herhjemme i DK. Jeg brugte hele fredag på at ligge syg og passe og pleje mig selv. Min mor og hendes mand Torben var begge hjemme da de også var syge. Så vi havde en hyggelig dag sammen som sluttede af med lækker tapas mad fra Tanja’s Deli. Det helt fantastisk og klart et af mine yndlings take away steder her i Rds.

Lørdag morgen havde jeg det markant bedre og jeg kunne se en ende mod sygdommen. Dagen blev også brugt på at slappe af og derefter ned i lejligheden og gøre den ren, da jeg skulle være ude af den mandag. Aftenen blev brugt i selvskab med en af mine veninder, Malou.

Søndagen er blevet brugt på at gøre resten af lejligheden ren så den er klar til at blive malet osv. (hvilket jeg ikke selv skal gøre, heldigvis). Derefter blev jeg hentet af min moster og så kørte vi ud for at se min kusine Camilla i en teaterstykke som faktisk var super godt. Bagefter inviterede min moster og onkel mig ud og spise sammen med min yngste fætter. Det var dejligt at lige være sammen med dem en sidste gang inden jeg rejser.

Der er nu kun 5 dage til jeg rejser og det er lidt urealistisk lige nu. Jeg har afleveret nøglerne og er ved at fylde kufferten. Jeg er SÅ spændt og kan slet ikke vente med at komme afsted. Håber i alle har haft en dejlig weekend!

DSC_0077

10410733_10205327975858855_5598387382112429184_nDet er min kusine i den hvide kjole med det blonde hår. Stolt kusine var jeg. Hun var super dygtig, selvom hun ikke havde en af de store roller !

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up all night