ASOS Wanties

Weekend Highlights

Hej sweeties!

Så blev det mandag igen og jeg kan se tilbage på en kanon weekend og jeg vil fortælle lidt om hvad jeg har oplevet.
Fredagen startede ud med arbejde på Ravello hvor Morten kom ud bagefter, så det var dejligt at kunne se frem til ikke at skulle komme hjem til en tom lejlighed.

Lørdagen startede med en tur til Brande hvor jeg skulle til Bestseller Talent Hunt sammen med en fra en af den anden klasse. Det er et arrangement som Bestseller holder flere gange i løbet af året, hvor de fokusere på at muligvis rekutere nye talenter til deres virksomhed. Dagen gik ud på at man blev delt ind i forskellige hold hvor man skulle løse forskellige opgaver. Der gik en masse Bestseller ansatte rundt og prikkede folk på skuldrene som de mente viste potentiale. Hvis de så potentiale i dig, ville de give et såkaldt “wild card” (man kunne kun få et) som gjorde at man blev sendt videre til en dybere samtale med nogle af managerene fra enten Jack&Jones, SELECTED eller Adpt. Jeg blev prikket 4 gange og fik et wild card fra mit første prik, så det var jeg mega glad for og samtalen gik rigtigt. Nu må vi se hvad der kommer til at ske der – ret spændende! 🙂

Bagefter tog jeg hjem til Morten hvor vi spiste hos hans forældre, da tiden blev lidt presset for os, fordi vi skulle imod Århus kort tid efter jeg var kommet hjem til ham for at se Christian Fuhlendorff! Det var mit første stand up show nogensinde og jeg har egentligt altid synes at dansk comedy er lidt plat og jeg synes ikke altid synes det er sjovt, men det  var faktisk rigtigt sjovt og en super god oplevelse for første show at være. Efter showet var slut mødtes vi med min veninde Linea i musikhuset hvor showet var holdt og kørte med os til Rds. hvor Morten skulle arbejde på Rusik & Flamingo. Så vi besluttede at tage en lille bytur ligesom i de gode gamle dage, hvor vi begge boede i Rds. Så jeg havde en lørdag med stram program, men uden tvivl den bedste lørdag længe!

Søndagen stod på tømmermænd og hele dage i sengen med Morten, junk og netflix – ingen klager fra min side! Håber i alle også har haft en god weekend!

Frederikke

 13062613_10207388243638529_1489271495_o 13009744_10209315438702106_1761969461_o

Screen Shot 2016-01-25 at 18.14.25

English: Hello sweeties! I’ve had an amazing weekend. That i want to tell you a little about. I was working Friday evening and Morten was waiting for me at home when I got off. So nice to coming back to an empty apartment. Saturday started out in Brande where I was to Bestseller Talent Hunt. It an event where they search for new talent for their company. In the evening Morten and I went to see a stand up show in Århus to see Christian Fuhlendorff. So funny and it was a good first show for me because I usually don’t think danish comedians are that funny. We met up with one of my besties Linea after the show and headed off to Rds. where Morten had to work and we decided to drink some cocktails and beers like in the good old days, where we both lived in Rds. Sunday was spent in bed with Morten, junk and netflix – no complains from me! Hope you all had a great weekend! Frederikke

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS Wanties