Reunion

SUSHISUSHI

DSC05983

Hello darlings!

Jeg ved godt jeg har forsømt bloggen lidt på det seneste, men det har bare været lidt hektisk med skoleprojekter og arbejde! Jeg håber på at kunne finde meget mere tid til bloggen her den næste stykke tid (bl.a. grundet påsken kommer snart – jubi)!
Jeg er hjemme i rds på et lille visit og har idag spist frokost med min moster, onkel. fætter og kusine på Jensens og været oppe og besøge min kære mormor. Aftenen er blev brugt med sushi (SÅ LÆKKERT) sammen med mor og film hygge med mor og Torben bagefter. Så det har rigtigt været en dag i familiens tegn – hvilket jeg virkeligt også har trængt til!
Imorgen skal jeg ses med to veninder og om aftenen skal Morten og jeg spise aftensmad med de gamle –  jeg klager ikke 😉

Take care – Frederikke X

Screen Shot 2016-01-25 at 18.14.25

English: Hello darlings. I know I have neglected the blog for a while, because there have been a lot going on in school and with work. I hope to find much more time for blogging now (easter is coming soon – yay). I’m home in rds on a short visit. I had lunch with my aunt, uncle and cousins and after that i visited my lovely grandmother. I spend my evening with sushi with mom (DELICIOUS!) and move night with mom and Torben. So it have been a family day – witch I indeed needed! Tomorrow I’m gonna see to friends and for dinner Morten and I are gonna eat here at my parents – I can’t complain! Take care – Frederikke X
DSC05989

DSC05992

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reunion