En dag tilbage

Ready, Set, Go!

Ready, set go! Så er rejsen begyndt. Jeg sidder i øjeblikket i Københavns lufthavn og venter på jeg skal med flyvet til Oslo. Jeg var tidligt oppe i morges, da jeg allerede skulle med flyvet fra Tirstrup lufthavn klokken 08.40.. så vækkeuret ringede klokken 05.00.. Gab! Min mor kørte mig ud i lufthavnen og vinkede farvel da jeg gik ind til gaten. Det var hårdere end jeg lige havde regnet med, og vi knep begge to en lille tåre. Flyveturen fra Tirstrup til Kbh var uden problemer og med Hunger Games bogen foran mig, føltes det ikke som længere end 10 min.
Det er meget underligt at sidde her og bare vente på at det hele skal begynde. Jeg er ved at være nervøs nu og jeg har den helt rigtige fornemmelse i maven. Jeg lander i Oslo 12.55 og derefter skal jeg med toget videre til Lillehammer. Så omkring klokken 17 i aften vil jeg ankomme til skisportsstedet samt lejligheden.
Jeg kommer til at savne min familie og alle mine venskaber derhjemme, men er sikker på jeg får bygget nogle nye venskaber op. En ny og frisk start. Jeg glæder mig!
To be continued 😉

//Frederikke

 DSC_0043

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag tilbage