"Juleaften"

En dag tilbage

DSC_0100

Så er der ikke længe til jeg sidder på flyvet på vej mod det norske. Jeg en dag tilbage og den er allerede halvvejs. Jeg har allerede nået en del og sagt farvel til et par stykker. Jeg har en pause herhjemme på en lille time hvor jeg graver efter information om stedet hvor jeg skal befinde mig de næste 5 måneder og drikker en kop kaffe inden jeg skal videre og sige farvel til endnu flere.. men men, det er aldrig et farvel, altid et på gensyn!
Det er helt uvirkeligt at tænke på at om præcis 24 timer er jeg i Lillehammer og klar til at tage hul på et helt nyt kapitel i mit liv. Nervøsiteten er ved at kunne mærkes og jeg har sommerfugle i maven og det er den gode af slagsen. Nu skal aften bruges sammen med de bedste piger og noget lækkert mad.

I morgen letter flyvet klokken 08.40 fra århus hvor jeg derefter skal flyve til KBH og så til Oslo. Jeg håber jeg får tid til at holde jer opdateret i løbet af min rejse, ellers kommer der måske et oplæg imorgen aften efter jeg er faldet til ro og kommet på plads.

Hav det dejligt herhjemme i DK alle der nu læser med 🙂
//Frederikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Juleaften"