Winter Wonderland

Trip To Lillehammer

God aften til alle jer som læser med 🙂

I går mødte jeg min nye chef for første gang. Jeg var noget spændt, da jeg ikke er en haj til at forstå norsk og Pernille have fortalt mig inden jeg kom herop at han kunne være sværere at forstå end andre nordmænd. Pernille og jeg gik så op på Ryk&Reis for at møde Rune (el jefe) og Arnt (køkkenchefen). De var rigtig flinke, men en smule svære at forstå! Jeg vendte ofte hovedet mod Pernille i håb om hun forstod det eller ville oversætte så jeg kunne være helt med på hvad samtalen gik på. Vi sad deroppe i flere timer og det var rigtigt hyggeligt at lærer Rune bedre at kende. Da vi kom hjem slappede vi bare af med en god film!

Dagen i dag har stået på udflugt til Lillehammer. Efter et møde i morges med hende som supplerer os med service osv. fik vi et lift af hende ind til Lillehammer. Utrolig flot tur derind i bil, dog ærgeligt at der var en rigtig tyk tåge. Hun satte os af inde ved Strandtorget som det hedder. Det er et lille indkøbscenter med diverse butikker og få spisesteder. Det var godt nok at se de havde en H&M, Gina Tricot og BikBok 😉 Så vi fik også shoppet en lille smule – det var helt rart, hæhæ!
Vi havde fået til opgave af Rune at kigge efter julepynt som vi kunne bruge til at pynte Ryk&Reis op med. Vi tog billeder og viste dem til ham da vi kom tilbage til Ryk&Reis. Derefter kørte Rune ind for at handle nogle af de ting vi havde taget billeder af. Mens i ventede på han kom tilbage lavede vi den helt store oppyntningsplan!
Da han kom tilbage med julepynten gik vi stille og rolig i gang med at pynte. Vi startede med det kunstige juletræ han havde købt, som btw er stort og flot og ligner ikke særlig meget en falsk et! Efter noget tid fik vi et lift hjem af Rune som faktisk bor i lejligheden ved siden af os. Så fixede vi noget aftensmad og nu er vi igang med at klippe nogle store julehjerter til Ryk&Reis mens Michael Bublé vidunderlige julealbum spiller fra højtalerne.

//Frederikke

DSC_0055

DSC_0059

DSC_0070

DSC_0075

DSC_0084

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Wonderland