En måned

Sunny day

God aften alle sammen!
I dag har solen stået højt på himlen og mit humør har været i top, trods en lang arbejdsdag. Der var mange ude og stå på gik hvilket resulterde vi havde en fornuftig dag. Ualmindelige mange danskere var forbi Ryk&Reis dag. Da solen var gået ned stod og jeg kiggede over på Woodys (vores konkurrenter) hvor jeg så en masse stå ude foran og tage billeder. Så jeg gik ud og kiggede efter hvad de alle stod og tog billeder af. Det lignede en form for nordlyset, men er ikke sikker på det var det. det var i hvert fald flot!
Efter arbejde fik Pernille og jeg lov til at låne Rune bil til at køre til Lillehammer og julegaveshopping. Som så mange andre er vi ikke i særlig god tid, selvom vi ikke skulle have særlig mange julegaver 🙂
Først gik vi rundt sammen og købte gaver til Rune og Ken, bagefter gik vi hvert til sit og købte gaver til hinanden! Jeg er super spændt på om hun kan lide hvad jeg har købt, det kan dog byttes. Siger dog ikke hvad det er, da hun selv læser med hende. haha!
Det er snart jul og eftersom gaverne er i hus så glæder jeg mig endnu mere end før! Noget af det bedste er at det bliver en hvid jul for mig i år!
Håber i har haft en lige så skøn dag som mig!

//Frederikke

DSC_0102

DSC_0107

DSC_0137

1

  • Mor

    Hvor er du heldig at være i så smukke omgivelser. Jeg er sikker på, at du og Pernille får en dejlig jul sammen. ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måned