Sunny day

Glædelig Jul

Glædelig jul til alle der nu læser med!

Jeg vil lige skrive lidt om mine juledage her i Norge. D.23 decemeber stod den på arbejde, afslapning og en smule fest. Jeg fik skypede med hele familien som var samlet til vores traditionelle lille juleaften hjemme hos min morfar. Det lignede at de hyggede sig og jeg fik en runde hvor jeg blev sendt fra person til person og kunne få sagt god jul. Efter det

Juleaftens dag gik på at arbejde fra 09.00-15.00. Der var overraskende mange på ski d.24 og utrolig mange danskere. Så mange at jeg blev helt forbavset over hvor mange der er i Norge over julen. Her er en lille sjov historie. Pernille var taget med mig op på job og underholdte mig, da vi inden vi fandt ud af hvem der skulle jobbe d.24 at uanset tog den anden med op for at holde den anden ved selvskab, men pernille og jeg står og snakker med to danskere omkring julemaden i aften. Vi fortæller at vi ikke har kunnet få en and og heller ikke finde rigtige små kartofler til brune kartofler. De andre danskere vi stod og snakkede med fortæller så at de havde taget en masse danske juleting med hjemmefra. Vi misundede dem og ønskede dem en god jul. Senere på dagen, måske en time eller to senere kommer samme par tilbage med en lille pose små kartofler som vi giver til os, fordi de synes det var synd vi ikke havde nogen. Det gav os det stort smil på læberne. Sikke nogle søde mennesker!

Efter arbejde tog vi hjem med vores halve kalkun som Arnt vores kok havde lavet for os samt sovsen til. haha! Og begyndte festlighederne. Vi gjorde os klar og ryddet op og lagde gaver under vores “juletræ” (se billede længere nede). Jeg fik de bedste gaver og er så glad for dem alle sammen, men man har vel altid en farvorit gave og det må uden tvivl være mit nye Michael Kors ur! Det er så flot og feminint. Jeg er vild med det – tusind tak igen til dem der gik sammen som at give mig det. Efter vi gik åbnet gaver gjorde vi klar til julemaden hvor vi havde inviteret Mark og Gareth fra woodys over til noget dansk julemad. Maden blev ikke just som vi havde håbnet, men ganske udemærket. Briterne var i hvert fald utrolig positivt overraskede, hvilket kun var godt. Vi spiste til alt var væk, og mætte var vi i den grad. Efter maden havde lagt sig skulle Pernille og jeg ned og jobbe i natklubben, da lokale unge havde spurgt om vi ikke ville åbne. Eftetsom Pernille og jeg ikke havde familie at bruge aften sammen med sagde vi ja og åbnede klokken 23. Det var ikke mange mennesker, men det var nu meget hyggeligt alligevel, trods jeg var super træt.

Da jeg kom hjem var det ellers på hovedet i seng og nu er det d.25 og jeg sidder hjemme i lejligheden men en fridag, da jeg først skal møde 22.30 i aften. Så jeg vil bruge fridagen på at stå på ski pg nyde det fantastisk vejr, trods de -16 grader der er lige nu. Puha det bliver en kold fornøjelse! Lige nu sidder jeg og kigger på mine gaver og nyder julefreden sænke sig. Lidt julemusik i baggrunden og kan se tilbage på en god jul her i Norge. Meget anderledes, men uden tvivl god. Jeg håber i alle har haft en fantastisk jul og brugt dagene med her kære og fået hvad i ønskede jer!
Juleknus fra mig 🙂

DSC_0051

DSC_0062

DSC_0056

DSC_0059

DSC_0066

DSC_0081

DSC_0098

DSC_0109

DSC_0113

DSC_0093

DSC_0090

DSC_0086

1

  • Mor

    Glædelig jul ❤️
    Dejligt at I havde så skøn en aften og at gaverne faldt i din smag. Hvor ser I smukke og glade ud. Dejligt. ❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny day