Peace & Quiet

Imorgen!

DSC00156

Hej til alle der læser med.
Da jeg kom hjem fra job omkring klokken 14 begyndte jeg på at gøre vores værelse rent, da det ikke just var pænt og rent.. Men det kan jeg love jer for det er nu. Jeg har nu sat mig for at slappe af med mit yndlingsmusik (pt yndlingssang: Hotel m. Kid Ink & Chris Brown) og en top grøn te, som jeg er begyndt at drikke meget af, da jeg har skiftet det ud med kaffen. Selvom en kop grøn te kan være svær at vågne på om morgen så er grøn te meget bedre for kroppen end kaffe er.

Jeg har sat mig ned og lagt en lille program for når man mor og Torben kommer herop. Det gør de faktisk IMORGEN! Jeg glæder mig så meget til at se dem begge to, men mest mor 🙂 Jeg glæder mig sådan til at vise dem rundt her i Hafjell/Øyer og til de skal møde alle mine nye bekendtskaber. De skal bo på Quality Hotel som ligger lige overfor vores lejlighed, så det kunne ikke være mere perfekt.
Den står på afslapning resten af dagen i sengen og jeg kunne ikke finde på noget bedre at give mig til.

Jeg har det stadig skønt og alt er godt heroppe. Arbejde er godt og lige nu er der mange danskere, så det er skønt at kunne forstå alt hvad de siger i første hug. Jeg Glæder mig dog til næste uge, da det er nordmændens vinterferie, så der bliver med sikkerhed tryk på og det tror jeg bliver rigtig fedt. Ellers så er der lidt trykket herhjemme, men det er kun fordi vi nu igen leve 4 under samme tag. Ken vores udlejer er kommet hjem fra båden og ligeså dejligt det er han er hjemme så er det lige så pres at vi skal bo endnu en i lejligheden.

Jeg får nok ikke opdateret bloggen særlig meget her de næste to uger, da der er meget at se til på job, men jeg er glad og tilfreds. Som det tydeligt kan ses på billedet nedenunder. Følte lige for et selfie. ha.
Rigtig god mandag til jer der læser med!

DSC00178

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peace & Quiet