What a day!

Bambi på glatis

Anden dag med mor og Torben i Hafjell. Ifølge den plan jeg havde lagt for dem, skulle de begge have været ude på ski, men det blev kun til mor i denne omgang. Jeg tog dem begge med op i gondolen hvor vi havde planlagt at tage børnebakken, da det var første gang mor nogensinde skulle på ski. Torben tog med, trods af hans dag kom til at bestå meget i at sidde og kigge på os stå på ski. Jeg fik mor på skiene og et panikanfald opstod. Hun fik det dårligt, kvalme, svimmel og jeg ved ikke hvad. Hun ville ikke og satte sig ned. Jeg pressede hende lidt og fik hende en tur med ned af den, og det greb hende en smule. Vi tog den omkring 10 gange før hendes knæ gav ud. Hun kunne selv køre ned til sidst. Bremse og svinge. En stor klapsalve herfra!
Derefter tog vi ned til en let frokost på Ryk&Reis, så jeg også kunne vise dem mit arbejde. Jeg viste helt fra inden de kom at jeg gerne ville vise dem Gaiastova, som ligger helt oppe på toppen. 12 km oppe i fjeldet. Problemet var at der kun gik to busser om dagen. En om morgen og en om eftermiddagen, men vi kunne godt komme op, men ikke ned igen. Så jeg fik aftalt med en fra ski udlejen som hedder Thomas, at han skulle hente os omkring 19-20 tidne.
Jeg havde tænkt at vi skulle spise lækker aftensmad deroppe og hygge i de dejlige omgeivelser, men sådan skulle de tydeligvis ikke være. Klokken er 5 og vi havde været der i omkring en time før jeg går op og spørger om de ikke har et spil kort vi kunne hygge os med. Tjeneren svarer mig, nej og de er lukker nu. 2 timer inden vi havde aftalt med Thomas at han skulle køre hele vejen herop for at hente os. Vi blev nød til at bestille en taxa, som kom efter 45 min. Så vi måtte sidde som eneste efter lukketid inde på Gaia og vente på taxaen kom og hentede os. Der er et godt stykke ned og det tager omkring 20-25 min. at komme ned med bil. Det kostede os knap 450 NOKK… skyd mig! Aldrig om jeg gør det igen og hvor uheldig har man lige lov til at være. Men nu kom ned og tog et glas vin på værelset og derefter tog jeg dem med hen på Woodys til en drink, for at vise dem stedet og så de kunne møde alle mine nye britiske venner. Selvom de var ekstremt trætte og gejsten ikke helt var der, så tog vi afsted, og hyggeligt var det. Inden vi smuttede derhen kom jeg i tanke om Thomas.. Jeg havde skrevet til ham inden vi tog fra Gaia at han ikke skulle komme alligevel, men det slog mig at det ikke var sikkert at han havde set dem. Klokken 7.30 skriver jeg og tjekker om han havde set beskeden.. 20.30 skriver han nej til han havde set dem, hvilket resulterede i at han havde været helt oppe på toppen i mørke for ingen verdens skuld.. Spørg om jeg havde det dårligt… jaaaaah det tror jeg nok! Men det gik og forhåbenligt ingen hard feeling, der var ikke meget jeg kunne have gjort end at jeg skrev, da jeg ikke kunne ringe til ham. Havde hverken hans nummer eller kunne heller ikke ringe på fb. Så ingen What a day! Jeg skal love for vi får oplevet noget som ender med at være gode historier man kan fortælle videre – Mor og Torben får da nok at fortælle når de engang kommer tilbage til DK. De bliver faktisk en hel dag mere her i Hafjell, hvilket er SÅ SKØNT! Og oveni det så har jeg også fået fri imorgen, så jeg kan bruge hele dagen sammen med dem igen. Fantastisk nyhed! Nu vil jeg hoppe i seng og få en god nattesøvn inden dagen imorgen. Godnat derude! Her er lidt billeder fra dagen.

DSC00345

DSC00313DSC00310DSC00316DSC00319DSC00323DSC00359DSC00364DSC00379DSC00385DSC00383DSC00391DSC00389DSC00398DSC00394

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a day!