Ahh works

Paris

Jeg er nu kommet hjem efter 4 dage i Paris sammen med Keith. Det har været nogle helt fantastiske dage og jeg har nydt min tid med ham, selvom jeg ville ønske vi kunne have haft mere!
Jeg har taget nogle billeder som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Håber i synes om det, Under billederne vil jeg lige skrive kort om hvad vi oplevede de forskellige dage.

DSC00840

DSC00846

DSC00852

DSC00860

Første dag stod på afrejse fra DK og flyveturen gik smertefrit, derimod havde jeg nogle problemer med metroen da jeg ankom til Paris. Jeg endeligt at vi finde nogenlunde vej, men blev nød til at mødes med Keith et andet sted end planlagt. Da vi kom hjem til hotellet pakkede jeg ud og fik et lille glas rødvin på vores lille teresse (så hyggeligt), derefter gik vi en tur forbi Effieltårnet som kun lå 900 m væk fra vores lejlighed, derefter fandt vi noget lækkert mad nød aftenen med masser af snak og vino.

DSC00867

DSC00876

DSC00884

DSC00893

DSC00896

DSC00900

Anden dagen stod på en masse seightseeing uden de kilometers lange køer der dannes udenfor dem alle sammen, men blot en dag for synets skyld. Vi købte nogle croissanter hos den lokale bager og en starbucks kaffe og spiste morgenmad ved Eiffeltårnet. Der efter stod den på en lang gå tur rundt til alle de forskellige serværdigheder som fx Triumfbuen, Louvre, Notre Dame og til slut en tur op i Eiffeltårnet – hvilket syn! Der efter fandt vi igen et lækkert sted at spise aftensmad og sluttede aftenen af med drinks. Skøn dag!

DSC00911

DSC00907

DSC00913

DSC00919

Tredje dag stod på Disneyland! Vi glædede os begge rigtigt meget – Keith en smule mere end mig, da jeg har været der for nogle år siden. Det har en så god dag og kan man andet end at have sjov i Disneyland? Det tror jeg faktisk ikke 🙂
Efter 8-9 timer i børnesverden drog vi igen hjem til hjertet af Paris og fandt et sådan en hyggeligt og fint sted at spise som blev sluttet af med en lang gå tur langt Seinen (den flod der løber igennem Paris) og hen og få det sidste glimt af Eiffeltårnet i aftenbelysning. Så hyggelig – perfekt dag!

Sidste dag skulle vi aflevere nøglerne til lejligheden. Jeg blev smidt hen på starbucks og Keith kørte hen og afleverede nøglerne. Derefter lagde vi os hen på en græsplæne med skønne omgivelser og lå og snakkede og halvsov i et par timer i den skønne sol, inden vi fandt noget frokost.
jeg skulle med metroen tilbage til lufthavnen ved en 4 timer. Det var ikke sjovt at sige farvel, men de er det jo aldrig. Og og så er det jo heller ikke farvel, men på gensyn!
Jeg har haft de bedste dage og glæder mig allerede til at se ham igen!
Håber i alle har haft en skøn uge og går en fremragende weekend i møde!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ahh works