Pakket og klar

Ude godt, men hjemme bedst

DSC00613

Så fik vi endeligt net herhjemme. Jeg har nu været hjemme i 2-3 dage og det er så skønt! Rejsen hertil gik smertefrit og jeg nyder Danmark og det fantastiske vejr jeg er kommet hjem til!
Mandag aften, hvilket også var ankomst dagen, havde jeg en aftale med min kære Line Boddum hvor jeg skulle se hendes nye lejlighed og få catchet up. Jeg viste dog ikke at mine tre andre yndlings stod ude på bagtrappen klar til at overraske mig. Den dejligste surprise. Jeg er så taknemmelig for at have sådan nogle gode veninder.

IMG_0672

Dagen i går stod på brunch og shopping i Århus med mor. Vi fik brunch et lille sted kaldet Fika. Super lækkert, men også anderledes. Vi fandt et sted i solen hvor der endda også var læ. Fantastisk start på dagen. Derefter stod den på shopping og det var noget jeg havde glædet mig til – da jeg ikke har haft mange forskellige butikker at vælge mellem i Norge. Jeg endte med at komme hjem med et par shorts og en t-shirt fra minimum og en top fra H&M. Få men gode køb. Aftenen blev brugt sammen med min dejlige veninde Lolle. Så skønt at se hende igen. Aften tog dog en drejning som endte med at vi tilbragte det meste af aftenen på Rds. sygehus. Alle er dog okay nu.

IMG_0682

IMG_0681
Dagen i dag er blevet brugt hjemme i det dejlige vejr hvor jeg har fået styr på lidt af hvert. Noget internet virker igen hurra (derfor det forsinket oplæg) og nu skal jeg ellers ud til Torben mor for at sige hej til hende og hente mit tøj/sko som har været opbevaret ude ved hende og efter det står den på sushi date med ingen anden end Jeppe Monster efterfulgt at en afslapningsaften foran flimmeren. Går en god aften imøde!

Super dejlige dage herhjemme indtil videre og glæder mig allerede til de mange næste! Ha en god onsdag derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakket og klar