Op på hesten

Forandring fryder

Weekenden er for alvor i gang og for mit vedkommende startede den ud med både fri torsdag og fredag, hvilket resulterede en bytur med en dejlige veninde torsdag i Århus. Lad os bare sige at vin var en god ven og humøret var meget svingende 😉
I dag havde jeg morgenvagten i Ahh Works og efterfølgende har jeg ordnet mit værelse herhjemme. Lige siden jeg er kommet hjem fra Norge (hvilket er noget tid nu efterhånden) har jeg ikke følt det har været “mit værelse” hvis du forstår – min mor havde imellemtiden overdekoreret det med lyserød og det er ikke lige min favoritfarve, som nogen af jer nok ved.
Jeg har rykket rundt, fjernet nogle ting, gjort rent og givet værelse lidt mere af mig selv. Jeg føler mig en smule mere hjemme nu. I aften skal jeg arbejde på Daisy som for to dage siden annoncerede at de lukker efter 13 år. Det er meget blandede følelser der gik igennem mig da de smed bomben uden et ekstra p-møde torsdag aften. Det gør mig ked af at tænke på at der ikke længere skal være et Daisy, men på den anden side forstår jeg godt drengene på kontoret og Rds. har brugt for et nyt pust. Så latså fra d.4 juli af er Crazy Daisy Randers lukket og indtil da skal hver vagt nydes og gives gas. Jeg skal i aften stå sammen med dejligste Ajla. Næste uge er det studenterugen og dvs. en masse glade studenter/studiner og en masse vagter at hente hjem, da huset har åbent hver dag. Når ugen engang er omme står den på sommerhus med hele crewet, som er sidste gang.
Uret tikker og der er ikke længe til det elskede disko lukker og slukker for denne gang, men jeg vil så vidt muligt nyde hvert sekund af de sidste tid vi har tilbage sammen 😉
Håber alle jer der læser med har/får en god weekend!
// Frederikke

DSC00953

DSC00938

DSC00941

DSC00939

DSC00943

DSC00937

DSC00951

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op på hesten