Sad news

I’ll be home for Christmas

Så er jeg tilbage i Danmark efter tre måneders rejse. Jeg ankom til Danmark d.22 om eftermiddagen, hvor jeg blev overrasket herhjemme af samtlige familiemedlemmer og venner til æbelskiver og gløg. Jeg har haft den bedste rejse og jeg har oplevet så meget, som jeg glæder mig til dele med jer mere om herinde.

Julen aften var fantastisk! Eftersom jeg ikke holdte jul hjemme sidste år var det helt vidunderligt at være samlet med familien igen rundt om juletræet. I aften kommer to af mine veninder forbi til mad og en smule vin. Jeg har savnet dem og glæder mig til at catche up. Ikke en dårlig start at komme hjem til. Jeg håber i alle har haft den godt imens jeg har været væk! Jeg er i hvert fald glad for at være tilbage 🙂

// Frederikke

DSC05315

English: I’m back in Denmark after 3 months of traveling. I arrived in Denmark the 22, where I got surprised by family and friends. I have had the best journey and I have experienced so much, that I’m looking forward to share with you guys in here.

Christmas eve was fantastic! Because I wasn’t home for Christmas last year, it was amazing to be together with my family again around the Christmas tree. Two of my girlfriends are coming by for dinner and wine tonight. I’ve missed them and can’t wait to catch up! Not a bad start to come home to. I’m happy to be back 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sad news