Ved Vesterhavet

Over and over again..

image

Jeg er igen igen igen gået igang med Sex And The City og det er som chokolade, når man først starter stopper man ikke før der er mere tilbage. Startede for en uge siden og er snart færdig med sæson tre.

Jeg er, for at være helt ærlig, vildt misundelig på deres liv. Jeg ved godt det er iscenesat og der ingen der lever sådanne liv, men hvis jeg kunne ville jeg gerne kunne genleve dele af serien som det var mit eget liv.

At spise frokost hver dag med sine bedste veninder, at ofte shoppe for jeg ved ikke hvor mange tusind kroner, drikke cocktail som det var sodavand, at have flere forskellige dates på en uge med lækre mænd og bo på Manhattan. For mig lyder det som et fabelagtig liv, trods ingen af dem har børn eller er gift.

Det her er mit yndlings quote fra serien:

image

Hvilket er dit?

Jeg håber en dag mit liv kommer til at indeholder nogle af de elementer i en af mine yndlings byer London eller Paris. Er i også lige så optaget, jaloux og afhænging af at se de fire smukke kvinder i den ultimative tøse-serie, SATC!?!?

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved Vesterhavet