I wouldn't mind wearing...

The Silk Scarf

DSC02246

DSC02244

DSC02241

Jeg har i de sidste par dage fået sorteret i min garderobe samt givet skabet en ordenlig rengøring. Da jeg var ved at sortere faldt jeg over et silke tørklæde jeg købte for mange år siden. Jeg kan præcist huske hvornår jeg købte det, i Harrods da jeg var i London. Jeg var 14 år og jeg sagde til min mor jeg ikke ville forlade Harrods før jeg havde købt noget. Så det endte med jeg købte et Burburry silke tørklæde. Jeg havde allerede en kærlighed til mærker dengang. I de efterfølgende år brugte jeg det ikke og syntes egentligt det var grimt, men efter nogle år gemt væk i en kasse under sengen er min kærlighed til tørklædet blomstret igen. Her er mine yndlings fra Hermés, Gucci og Burberry.

blue-silk-scarf_Fotor_Collage

blue-silk-scarf

a46dc62890344b4365a454e98113ed91_Fotor_CollageJeg har haft svært ved at finde ud af hvad jeg lige skal style det med så jeg gik på jagt efter andre der havde taget de lækre tørklæder i brug, og der er mange måder at bruge det. Jeg er vild med det når man binder en knude foran. Et silketørklæde giver også en vis luxury over ens outfit og kan være et godt tvist til et sort&hvidt sæt, synes jeg 🙂

// Frederikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wouldn't mind wearing...