Ready, Set, Go!

Home sweet home

Godaften derude.

Jeg er nu kommet til Lillehammer og har egentligt været her et par timer efterhånden, men først sat mig til rette og slappet ordenligt af nu! Turen herop har været helt smertefrit og der har ikke været nogle trælse ting at støde på, på rejsen.
Da jeg landede i Oslo lufthavn skulle jeg hente min bagage, hvor jeg opdagede at min kuffert var blevet mærket med en ‘Heavy’ skilt. Jamen det er jo ikke for sjov at jeg skal være der i 5 måneder vel ? 😉 Den kuffert skulle pakkes til det sidste. Efter jeg hentede kufferten skulle jeg med toget til Lillehammer en time efter ankomst. Toget gik fra lufthavnen så det var pære nemt. Togturen tog knap to timer. Turen var stille og rolig, dog forholdvis lang, og ikke mindst dyr! Godt og vel 300 kr for turen. Godt nok var naturen/udsigten flot, men slet ikke så mange penge værd. Specielt taget i betragning af der ikke var noget sne at se nogen steder og der ikke var meget andet at se end vand og træer. Forstå mig ret, jeg synes naturen er vildt smuk, men jeg er glad for jeg havde min bog med mig 😉
Pernille ventede på mig på Lillehammer station og bød mig velkommen med åbne arme. Dejlig velkomst. Rigtigt dejligt at se hende efter så mange år. Til dem der ikke ved det så var Pernille og jeg bedste veninder for mange år siden. Så det var et glædeligt gensyn.
Vi skulle tage bussen hjem til lejligheden, og det tog ca. 20 min.
Derefter fik vi sat min kuffert og taske af oppe i den lejlighed jeg skal bo i de næste 5 måneder (billeder kommer op på ukendt tidspunkt). Jeg fik en hurtig rundvisning og det hele er fint, men en smule rodet, men det er jeg jo vant til 🙂
Efter jeg pakkede min ting ud satte vi os ned og snakkede om de gode gamle dage og hvad fremtiden muligvis bringer på heroppe. A trip down memory lane.
Derefter tog hen til restauranten og afterskien hvor vi begge to skal arbejde for at se stedet. Det var rigtigt fint og utrolig hyggeligt. Jeg glæder mig allerede til sæsonen starter og jeg skal begynde at arbejde her. Vi snuppede en kop kaffe og sad og sludrede.
Nu har vi lige handlet i KIWI mini pris (rettere MAX pris)! Hold nu kæft det er dyrt heroppe! Men men, vi fik købt lidt og Pernille er ved at lave maden. Hvilken engel. Er ved at være rigtig træt efter at have været igang siden klokken 5 imorges.
Håber i alle har det lækker i Danmark. Jeg har det i hvert fald super godt heroppe!

//Frederikke

DSC_0049

DSC_0053

DSC_0051

DSC_0094

DSC_0058

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready, Set, Go!