I Wouldn't Mind Wearing...

Confirmation

DSC06553

Hej søde læsere!

Jeg var til konfirmation i fredags hos en af min mors venindes søn. Det var en skøn dag med lækkert vejr, god mad og søde mennesker. Jeg kendte ikke så mange til konfirmationen, men jeg har ikke store problemer med small-talk, så jeg klarede dagen fint og endte med at hygge mig rigtigt meget! De havde spurgt om jeg ville tage lidt billeder under konfirmationen, blandt andet af lokalet inden alle satte sig og af alle gæsterne. Mange af jer der sidder og læser med var sikkert selv til konfirmation eller skal inden for den næste tid, så jeg håber I får en ligeså god dag som vi havde!

Frederikke

DSC06539

DSC06545

DSC06638

My mom and her husband.

DSC06601

DSC06563

Screen Shot 2016-01-25 at 18.14.25
English: Hello dear readers. I was at a confimation yesterday at one of my mothers friends son. It was a great day with amazing weather, delicious food and nice people. I didn’t know that many, but I don’t have a problem with small talk, so I made through the day and ended up having a great time. They asked me if I wanted to take some pictures of the room and the guests. Many of you who are reading was or is probably going to a confirmation soon, and I hope you’ll have just an amazing day as we had! Frederikke

DSC06848

DSC06760

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Wouldn't Mind Wearing...