Purple Rain

“Juleaften”

Glædelig jul alle sammen.
Eller sådan næsten da.. selvom der er noget tid til juleaften endnu så har min mor og Torben valgt at holde juleaften for mig i aften, eftersom jeg ikke kommer hjem til jul i år. Det bestod i en jule menu med and, brune kartofler, brun sovs, franske kartofler.. ja der manglede ikke noget. Efter fulgt af Ris a la mande m. kirseværsovs hvor jeg fik mandlen (chok, haha), og der var mandelgave! Min mor havde sågar købt et lille juletræ hvor der pænt var blevet placeret en lille gave under.
Det gør mig glad at de har valgt at holde juleaften for mig, men også trist ved tanken om ikke at skulle holde jul med dem i år.
Inden længe skal vi afsted og i biografen, fordi de har købt billetter til The Hunger Games – Mocking Jay, part I. Ja, jeg skal love for man bliver forkælet når man tager ud og rejser i en længere periode. Jeg klager ikke!
Nu er der jo også kun 2 dage til jeg rejser og kun EN hel dag, nemlig imorgen. Der er programmet også langt stramt for, da der er mange jeg skal have set inden jeg rejser. Jeg har allerede sagt farvel til flere og det har ikke resulteret i tårer endnu, men det tror jeg er fordi det ikke er gået helt op for mig endnu.
Håber i alle har en ligeså dejlig onsdag aften som mig 🙂

//Frederikke

DSC_0100

DSC_0095

DSC_0095

DSC_0101

Bogen var mandelgaven.

158793230_8f4a5e

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple Rain