Bambi på glatis

Aldrig farvel, altid på gensyn

I dag har været en sørgelig dag. Jeg skulle sige farvel til mor og Torben. Det er aldrig sjovt at sige farvel, men som jeg altid siger så er det aldrig farvel og altid på gensyn. Jeg fik ikke tid til at lave et blogindlæg fra igår så det kommer altså nu.

Dagen i går startede ud med at mor og jeg tog ud på ski imens Torben blev hjemme på hotellet og sov. Vi startede ud på samme bakke som vi stod på igår for at tage en man kendte. Vi kører ned og den og finder ud af liften er gået i stykker og der ville gå 50 min. før den ville åbne igen. Der var kun en mulighed for at komme op og det var op ad en noget mere stejl bakke. Mor var ikke meget for det, men der var ikke rigtig andre muligheder. Hun tager den første gang og det går bare super fint. Vi tager en runde og gør det igen. Se her opstår der en lille situation. På vejen op står jeg foran hende for at kunne være op toppen til at hjælpe hende af hvis det behøvedes. Jeg hører en masse UH UH UH bag mig og vender mig om. Der ligger mor på jorden med begge hænder fast om liften og bliver trukket op af den. Jeg råber at hun skal give slip, men hun svarer mig at så kommer hun hverken op eller ned så hun blev ved med at holde fast i liften og blev så trukket hele vejen op. Da hun kommer op på toppen bliver hun liggende, grinene med kun en ski. Det var noget af det sjoveste vi begge længe har oplevet. haha. Efter det mødte vi med Torben og vi fik frokost på Woodys. De gamle skulle mødes med en af mors kollegaer hjemmefra og drikke kaffe med hende. Jeg tog ud på ski selv imellemtiden. Vejret var helt fantastisk at alt andet havde været dumt. Sikke et vejr mor og Torben er kommet op til! (Se billederne længere nede). Efter det tog vi hjem til deres hotel værelse. Mor og jeg tog os en lille lur hvorefter vi skiftevis tog et langt og dejlgit karbad. Jeg husker ikke sidste gang jeg tog et karbad. Så afslappende!
Derefter tog vi ud og spise på pizzaria igen, da det var et af de eneste steder hvor TOrben faktisk kunne få noget mad med indhold, haha en pizza.
Vi tog over på hotellet, fik en drink og vendte verdens situationen. Omkring klokken 10 var de trætte og smuttede i seng. Jeg tog over på Woodys, som vi plejer om torsdagen. Pernille var dog ikke med og det var ikke det samme uden hende der. Hun er nemlig min duftepige <3 Men ellers en super hyggelig aften, som resulterede i overnatning hos dem fra Woodys. God men lang dag.

Idag har ikke været en dag i top klasse. Savner allerede mor og Torben, og kunne mærke det var som at få en lille bid af DK.. Men life goes on og weekenden står på masse af arbejde. Jg håber i alle får en fantastisk weekend.

//Frederikke

DSC00402 DSC00404 DSC00408 DSC00409 DSC0041710997127_10204520687111408_1063072558_n

1

  • Mor

    Tak for en skøn ferie skat – trods div. uheld. Ha ha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bambi på glatis