O... is for OH WOW!

BBQ

I dag har dagen bydt på masser af sol, ski og gode venner. Den startede ud med dejlig morgenmad. Vi havde i går snakket om vi skulle have en BBQ i det fantastiske vejr som nu kører på fjerde dagen. Omkring klokken 10 hentede Keith og Lauren mig og vi tog i kiwi og handlede ind. Derefter tog vi ud på ski og efter kort tid tog vi hen til den grilplads vi havde udset os dagen inden. Vi fik startet grillen og hyggede max. Det var den bedste idé længe!
Efter vi havde spist blev vi meget delt op da nogen gerne ville ned og andre ville forsætte. Jeg tog lidt ud på min egen og endte på Skavlen hvor jeg satte mig i en Coca Cola stol og slappede af i solen. Jeg endte med at falde i  søvn.. haha og vågnede op 40 min. efter. Derefter tog jeg ned og tog i fitness. Super fin træning – cardio og skuldre. Jeg lavede mig selv lækker aftensmad og humøret er i top. Nu står den på Woodys, som den gør hver torsdag. Great Gatsby er temaet i aften. Det bliver kun til en stille og rolig en dag både søndag og mandag var præget af en del alkohol. Søndag var bestemt ikke planlagt, men utrolig sjov. Mandag havde Woodys huset House Party. Super sjovt, men alt for fuld. Weekenden nærmer sig og den står på masser af arbejde som normalt. Jeg glæder mig til at kunne få mine weekender tilbage. Håber i alle har haft en dejlig uge indtil videre og går en skøn weekend imøde. Her er min dag i billeder.

//Frederikke

photo.php

DSC00537

DSC00533 DSC00530 DSC00531 DSC00532

DSC00541

DSC00545

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

O... is for OH WOW!