Den sidste sne

Pakket og klar

IMG_0583

Sidste dag i Hafjell er nu ved at runde dens slutning. Et stort kapitel er slut og jeg kan se tilbage på 5 måneder hvor jeg kan tage masser af oplevelser samt venskaber med hjem i bagagen. Jeg ville ikke ændre eller bytte mit ophold heroppe for noget. Der har i sig selv været en gave at skabe nye venskaber rundt om i verden, stå på ski når det lystede og fået en masse erfaring arbejdsmæssigt. Jeg ligger her i sengen og tænker tilbage på alle de gode stunder jeg har haft og kan ikke lade vær med at smile.

Jeg er mere end parat til at komme tilbage til Danmark.  Jeg glæder mig til at se min familie og mine venner – specielt mine piger. Det har været en kamp at skulle undvære dem i så lang tid, men ventetiden er snart ovre. Imorgen klokken 15.30 lander jeg i Århus lufthavn og jeg kan slet ikke vente til at have fødderne på dansk jord igen og se min elskede mor.

Der er ikke så meget andet at sige end: Godnat Hafjell, det har været en fornøjelse. Aldrig farvel – altid på gensyn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste sne