White Denim

XXL

image

I går aftens var jeg inde og se den berygtede Magic Mike XXL med to af mine bedste veninde Line og Ajla. Jeg må indrømme jeg var noget skeptisk da var noget skuffede over den første. Dog syntes jeg at 1’eren var god første gang jeg så den, men de efterfølgende gange jeg satte den på endte jeg med at trykke stop, da jeg synes den er kedelig og indholdsløs. Det eneste i den som var godt var scenerne med de halvnøgne mænd der dansede. Så derfor var jeg spændt på at se hvad XXL havde at byde på.

Vi sad i biografen med så mange andre tøser og indimellem kunne man høre suk, jamren, grin, “oh my” osv osv. Jeg vil sige at det var der god grund til. Hold nu kæft for en film! Der er god grund til de kalder den XXL for den første var XS i forhold til den her. Selve plottet var igen ikke noget at råbe hurra for, men men der var mere sexede dans og endnu flere lækre mandlige entertainere (som de selv kalder det).

Jeg kan varm anbefale den til alle de tøser der endnu ikke har været inde og se den endnu. Det er en film der giver dig svedige håndflader, hurtigere puls og følelsen af du aldrig har haft “rigtig” sex 😉 Hvilken oplevelse, det må jeg sige. Så gør jeg selv den tjeneste – jeg vil sige det er svært at blive skuffet!

// Frederikke

 

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Denim