Aldrig farvel, altid på gensyn

Morgenfrisk?

DSC00493

No time no see. Jeg ved godt det er alt for længe siden jeg postede noget herinde på bloggen. Jeg har bare haft super travlt med arbejde, da det lige har været nordmændens vinterferie og der har været super travlt på job. Her til morgen har en smule mere tid end jeg regnede med og ville derfor sætte mig med en god morgenmad og en kop te og skrive et lille indlæg om hvordan det går.
Det har taget hårdt på mig at skulle sige farvel til mor og torben, selvom det er over er uge siden så savner jeg dem og alle derhjemme mere end før, da det var som at få en lille bid af kagen. Hele boligsituationen har også noget at gøre med sagen. Vi bor jo som sagt 4 personer i en lejlighed og jeg deler værelse med Pernille, hvilket er skønt og vi har det skide sjovt sammen, men når det så er sagt så mangler jeg virkeligt min tid alene, og ja jeg kan da godt være alene hjemme imens de andre er på arbejde, men man ved bare aldrig hvornår der kommer en hjem og så er øjeblikket mere eller mindre ødelagt. Jeg er stadig glad for at være heroppe, men at gå fra at leve alene til at bo med 4 andre, har virkeligt begyndt at kunne mærke. Ken rejser dog på torsdag og det vil sige jeg igen får mit eget værelse, hvilket jeg glæder mig som et lille barn til. Arbejdet er meget same old same old, der er ikke så meget nyt at fortælle der.
Jeg håber alle jer der læser med havde en dejlig vinterferie og har det godt.

//Frederikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig farvel, altid på gensyn