København forude

Kbh

Kursen er nu sat mod Rds. efter nogle rigtig dejlige dage i København med min faster. Jeg ankom lørdag sen eftermiddag, hvor det stod ned i stænger. Derfor holdte vi os indenfor hele aftenen og fik lavet et lækkert bord med blandt andet to grønlandske delikatesser, hval spæk og tørret fisk – mums! Vi fik besøg af nogl af min faster venner.

FullSizeRender(1)

Dagen efter spiste vi morgenmad/frokost på Nyhavn. Vi tog derefter i fields og shoppede en smule. Hende mere end mig dog! Bagefter tog vi hjem og gjorde os klar til at tage ud og spise og se teater. Vi fik det lækreste sushi, et hyggeligt lille sted. Teaterstykker i skuespillerhuset var helt kanon. Det hed Uden Forsvar og jeg var positivt overrasket. Efter det fik vi et glas rødvin ved Nyhavn og derefter tog vi i Tivoli hvor vi fik en irish coffee og så vand showet der er have aften. Irisk pub stod den på efter hvor vi gjorde os flere bekendtskaber må blandt andet nogle fyre fra Venezuela og en enkelt amerikaner fra Louisiana. Rigtig god dag.

image

 

image

image

image

image

image

image

image

image

FullSizeRender

DSC02581

Idag spiste vi morgenmad/frokost i Snapstinget hvorefter hun viste mig hendes kontor, mødesalen og alt muligt andet inde på Christiansborg. Efter det tog vi kanalrundfart og sluttede af med en tur på Amalienborg. Som det sidste i det københavnske mødtes jeg med en gammel efterskole ven som jeg ikke har set i lang tid, hvilket var dejligt at se ham igen! Nu er jeg endeligt kommet hjem efter forsinkelser i toget og dårligt net 😉 Jeg håber i alle har haft en god weekend!

// Frederikke

image

image

image

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København forude