T E N

I miss her

DSC00557

Lige et lille sent opslag herfra. Efter en dag med sygdom og endnu en tur ved tandlægen afsluttede jeg den af på bedste vis. Et skype opkald med en savnet veninde fra England og et tur down memory lane. Jeg skypede med Lauren som jeg mødte i Norge. Vi har ikke haft snakket med lang tid, men det føles ikke om som en dag er gået os forbi. Hun er sådan et fantastisk menneske med en utrolig udstråling og positivitet. Jeg savner hende og mangler hende hver dag! Håber sygdommen snart går over, der er jo ikke længe til at jeg smutter 😉 Godnat.

 

English: Late night post. After a long day with sickness, i finished it in the best way. A skype call with a missed girlfriend from England and a trip down memory lane. I skyped with Lauren who i met in Norway. We haven’t talked in a long time, but it doesn’t feel like a day went by. She is an amazing person with an incredible charisma and positivity. I miss her every day. I hope I’ll get better soon because there is not too long until im leaving 🙂 Goodnight

IMG_0192

DSC00562

IMG_0351

FullSizeRender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T E N